RSS

Nieuwsberichten

 • Informatie-bijeenkomst Meer Generatie Wonen in het Groen

  In de afgelopen maanden is de ontwikkeling van het nieuwe woonconcept 'Meer Generatie Wonen in het Groen', op de locatie achter de C1000 in Scheemda, doorgegaan.

 • Werkzaamheden leidingnet door Waterbedrijf Groningen

  Waterbedrijf Groningen voert binnenkort werkzaamheden uit aan het leidingnet. Hierdoor hebben inwoners van de gemeente Oldambt van maandag 20 oktober tot en met woensdag 22 oktober 2014 kans op minder druk en/of troebel water.

 • Inloopbijeenkomst doortrekken Oudlandseweg Midwolda

  In verband met de plannen voor het doortrekken van de Oudlandseweg naar de Gereweg en het aanpassen van het kruispunt Hoofdweg - Gereweg, is er een inloopbijeenkomst op donderdag 23 oktober aanstaande van 17.00 - 19.00 uur in Gasterij Smits in Midwolda.

  Inwoners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

 • Magazijn 110 wint Gouden gevel 2013

  De Gouden Gevel 2013 is gewonnen door Magazijn 110 aan de Langestraat 110 in Winschoten.

 • Vrij parkeren in Winschoten stap Dichterbij

  Het college van Oldambt heeft in haar vergadering van 30 september ingestemd met een voorstel om vrij parkeren in de Winschoter binnenstad mogelijk te maken. In het collegeakkoord maakte het college al duidelijk vrij parkeren erg belangrijk te vinden en zich daarvoor in te willen spannen. Het besluit is een belangrijke stap op weg naar realisatie ervan.

 • Start actualisatie gemeentegids 2015

  Akse Media start half september met het actualiseren van de redactionele adressen voor de aankomende gemeentegids 2015 van Oldambt.     

 • Provincie Groningen verruimt en verlengt subsidieregeling tot 1 april 2015

  Bespaar met de Groninger Energiepremie: nu ook subsidie voor een of twee maatregelen.
   

Archief

Abonnement gemeenteberichten