RSS

Nieuwsberichten

 • Perceel Hoofdstraat 17 Nieuwolda te koop bij inschrijving

  Het perceel sectie C nummer 1175 gelegen aan de Hoofdstraat in Nieuwolda is te koop.

 • Compensatie eigen risico zorgkosten vervalt

  Het kabinet heeft de regeling Compensatie eigen risico (Cer) met ingang van dit jaar afgeschaft. Deze regeling was bedoeld voor mensen met hoge zorgkosten die het volledige eigen risico van de zorgverzekering moesten betalen. In bepaalde gevallen kon men daarvoor een jaarlijks geldbedrag ontvangen. Deze bijdrage (99 euro in 2013) werd jaarlijks in het najaar uitbetaald door het Centraal Administratie Kantoor (CAK).

 • Grootste zandkasteel van Nederland in Blauwestad

  Tijdens de zomermaanden staat het grootste zandkasteel van Nederland in Blauwestad. In week 29 start een team van internationale zandkunstenaars met het bouwen van het indrukwekkende kunstwerk. Van maandag 28 juli tot en met zondag 31 augustus zijn er nabij Strand Zuid meerdere zandsculpturen gratis te bezoeken.

 • Let op: Inbrekers hebben géén zomervakantie

  In de zomer neemt het insluipgevaar toe door warmer weer en zomervakanties. Deuren en ramen staan open en grote stapels post verraden dat u al enkele dagen niet thuis bent.

 • Goud bezig!

  De serie ‘Goud bezig!’ krijgt een vervolg. Vanaf 21 juni is deze serie over vrijwilligers in de provincie Groningen weer ieder weekend op TV Noord te zien.

 • Stremming Renselbrug en Beertsterbrug Winschoten

  Van 7 juli tot en met 15 augustus 2014 zijn de Beertsterbrug en de Renselbrug in Winschoten vanwege onderhoudswerkzaamheden gestremd voor het auto- en vrachtverkeer.

 • Expositie 'Oldambtster Streken' in Toren Winschoten

  Van 1 juni tot en met 31 augustus is in de Toren aan de Torenstraat 10 te Winschoten een expositie ingericht van de schildersgroep 'Oldambtster Streken'.

 • Noordelijke duurzaamheidslening nu nog aantrekkelijker

  Een comfortabele en energiezuinige woning ligt binnen handbereik van woningeigenaren in Groningen, Fryslan en Drenthe. Wie niet direct beschikt over geld om te investeren in energiebesparende maatregelen, kan dit toch doen door een duurzaamheidslening met een zeer lage rente af te sluiten.

Archief

Abonnement gemeenteberichten